La Plaça del Sol de Manuel

La Plaça del Sol de Manuel

A Manuel hi ha racons molt emblemàtics, Les Salines, La Riba, La Casa Gran, La Casa Museu del Pintor Estruch, entre altres. Però hi ha un lloc que per a mi és el més emblemàtic de tots, LA PLAÇA. Si la plaça amb els seus `Pilons´ , lloc d´encontre a on tots els matins jovens i menys jovens s´ajunten i parlen del que es presente: d´esport, política, cine o simplement de successos que ocorren entre els veïns del poble (que tots ens coneguem).

Però per ara vaig a parlar un poquet dels `Pilons´ de la Plaça. Eixos Pilons que no m´atrevisc a dir els anys que porten presidint la Plaça de Manuel (pot ser 100 o 150 anys, no ho sé). Ni a l´Alcalde que regia els destins del poble per aquesta época, tampoc ho sé.

El ben cert és que els `Pilons´de la Plaça han sigut i son delicia de xiquets i no tan xiquets. Quí no ha botat per damunt d´estes grandioses pedres alguna vegada siguent menut? Qui no s´ha asentat en ells alguna vegada per a esperar a la dona o l´home, un amic o simplement per fer la tertulia diaria comentant les coses cotidianes que passen al poble?

La bona questió és que els `Pilons´de la Plaça són part esencial del poble i si no existiren hi hauría que invert-los. Recorde la frase que ja s´ha fet famosa: Si els `Pilons´de la Plaça parlaren… (la dita no és meua) , quantes coses contarien.

Fins ací un xicotet resum d´un lloc tan simbòlic i representatiu del poble de Manuel con la Plaça i els seus `Pilons´.

Per Roberto Soler Altabert.

Comparte si te ha gustado

Comentarios (0)

No hay comentarios

Suscríbete a nuestro boletín

Recibe en tu bandeja de correo una selección con los mejores consejos profesionales para la salud, belleza, tendencias, ofertas, promociones y un sinfín de nuevas ventajas.

Info bottom
ic-marca-propia.png
Envíos gratis
por 70€ de compra
ic-pago-seguro.png
Pago 100% seguro
Elige el método de
pago que más te guste
ic-atencion.png
Atención farmacéutica
Consúltanos tus dudas
llamando al 661 965 419
ic-entrega.png
Entrega a domicilio
En casa en 48 horas
tres banners bottom

farmacia-ferrer-bizum.png

farmacia-ferrer-productos.png

farmacia-ferrer-24h.png

Producto añadido a lista de favoritos
Product added to compare.